Jump to content
Cautam Super-Moderatori/Moderatori
Cautam servere de orice tip: CS1.6/CS:GO/SA:MP
Recomandăm ESAGames - Hosting
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs

   6
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

   21
   posts
  3. Afiliere Servere

   Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă afilia sau deschide un server în comunitatea CSLeague România.

   8
   posts
 2. ESAGAMES.RO - HOSTING

  1. EsaGameS.Ro - Hosting (CS1.6/CS:GO;SA:MP, etc..) cod promoțional: csleague8   (3 visits to this link)

   Recomandăm EsaGames pentru servicii de calitate, prețuri mici, suport tehnic 24/24. Pentru a achiziționa un server.. și să rămâneți cu el în comunitatea Csleague.Ro, puteți folosi codul promoțional: csleague8

    

 3. COUNTER STRIKE 1.6 @ CSLEAGUE

  1. Download Counter Strike 1.6 @ CSLeague   (10 visits to this link)

   Pentru ce i NON-STEAM!

   Puteți să downloada ți Counter Strike 1.6 @ CSLeague

 4. CSLEAGUE ROMÂNIA - GAMETRACKER CLAN

  1. CSLeague - Official GameTracker Clan   (8 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-A8340D_c

 5. TEAMSPEAK3 - CSLEAGUE

  1. TS.CSLEAGUE.RO

   Intrați pe server ul de TeamSpeak3 al comunității, și începeți să comunicați cu diferiți membrii din comunitate. System și suport tehnic din partea administrației.

    

   b_560_95_1.png

   4
   posts
 6. Servere Publice #CSLeague.RO

  1. Counter Strike 1.6 » Servere Oficiale

   În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității CSLeague România. Intră pe unul dintre serverele noastre și testează-ți skill-ul! 

   21
   posts
  2. 1
   post
   • No posts here yet
 7. SCRIPTING CSLEAGUE ROMÂNIA

  1. Scripting Counter Strike

   Aceasta zona este dedicata pasionatiilor de scripting cat si celor care cauta raspunsuri despre anumite pluginuri. In aceasta sectiune pot fi postate cereri de pluginuri cat si pluginuri noi.

   4
   posts
 8. DESIGN

  1. Design Zone

   Arta, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

   6
   posts
 9. WEB/IT & GAMING

  1. Inscriere Clan

   Aici iti poti inscrie clanul tau in comunitatea CSLeague! Tineti cont de model la crearea unei prezentari de Clan!

   1
   post
  2. Tehnologie & IT Zone

   Cele mai recente tutoriale, știri și multe altele legate de IT.

   2
   posts
  3. Jocuri Online

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

   1
   post
 10. CATEGORIE GENERALA

  1. Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   4
   posts
  2. Mutimedia

   Cele mai recente melodii, filme, stiri legate de viata de zi cu zi si mici joculete le gasiti aici! 

   3
   posts
  3. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   3
   posts
 • CSLeague.Ro - România

  Bun venit pe grupul de steam al comunității CSLeague România!

  Members
  6
  In-Game
  0
  Online
  1
  In-Chat
  0
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Recent Status Updates

 • Posts

  • Titlul Topicului trebuie sa fie : [GO] Cerere Vip Nick   Varsta minima pentru admin este de 15 ani   Pentru Helper ai nevoie de minim 15 ore jucate    Daca ai fost respins, trebuie sa astepti minim 3 zile pana la urmatoarea cerere    Detinatorii vor lua decizia finala in fiecare DUMINICA, deci nu ne reamintiti in fiecare zi, noi vedem ce se intampla.   Full Vip : 150 ORE +  Vip Senior 60 ORE + Vip Junior  30 ORE + Mini Vip 15 ORE +       MODEL CERERE VIP   Nick în joc :  Varsta :  Ore jucate (link de la gametracker) :  Ai citit regulamentul? : 
  • Topicul trebuie sa inceapa cu titlul "[Go] Cerere Tag nume"! Pentru tag trebuie sa ai minim 6 ore online. Tag-ul trebuie sa aibe maxim 10 caractere! Altfel cererea v-a fi respinsa!   Model cerere: Nick server: Ore (link gametracker): Tag-ul dorit:
  • Categoriile sunt făcute, la fel si gradele cu accesul de Moderare la categorie. T/C
  • Nick : 15ktl Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : nu il pot copia acum Nume canal forum :  ARENA.CSLEAGUE.RO Contact owner  : [email protected] Moderatori categorie : @15ktl si -irineek Sub-Forumuri: -Staff Arena -Cerere Unban -Ban List -Cerere grad -Reclamatii -Discutii libere -Anunturi -Staff Only   DNS+Link cerere DNS : ARENA.CSLEAGUE.RO Link Gametracker : -
  • Aici vei face cate un topic pentru Serialul care ti-a placut. Oamenii vor putea sa isi exprime si iei parerea despre acest serial dand cate o nota.
×
×
 • Create New...